هشدار البرادعی درباره تهدیدهای نظامی علیه ایران کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند

تکرار ادعای تروئیکای اروپایی علیه برنامه هسته‌ای ایران

تروئیکای اروپایی با صدور بیانیه‌ای مشترک ادعا‌های خود درباره برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را تکرار کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان با صدور بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن تکرار ادعا‌های خود علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مدعی شدند که پذیرش ماهیت صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای تهران درگرو اجرای کامل توافقات آژانس با این کشور برای حل‌وفصل مسائل پادمانی است.

در این بیانیه تروئیکا ادعا کرده است که «افزایش تدریجی و محدود» روند اجرای توافق ایران و آژانس برای حل‌فصل مسائل پادمانی «نه کافی و نه رضایت بخش است. تنها اجرای کامل تعهدات بیانیه مشترک و مهمتر از همه تعهدات قانونی ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان، می‌تواند اعتماد را درباره ادعای ایران مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای این کشور فقط در خدمت اهداف صلح آمیز است، بازگرداند.»

سه‌کشور اروپایی با بیان این ادعا که «سطح همکاری ایران با آژانس کافی نیست» مدعی شده‌اند: ما به درخواست‌ها برای شفافیت کامل در مورد تمام مسائل پادمانی مرتبط با ایران ادامه دهیم. ایران باید به مسائل باقی مانده رسیدگی کند و بدون تأخیر بیشتر، اطلاعات فنی معتبری در مورد مکان (های) فعلی مواد هسته‌ای و تجهیزات آلوده در رابطه با تورقوزآباد و ورامین ارائه کند.

تروئیکا همچنین ادعا کرد: آژانس تا زمانی که ایران از لحاظ فنی توضیحات معتبری در مورد سؤالات باقی‌مانده پادمانی ارائه نکند، نمی‌تواند صحت و کامل بودن اعلامیه‌های ایران را تحت ان‌پی‌تی تأیید کند. مسائل باقیمانده باید حل و فصل شوند تا آژانس در موقعیتی باشد که تضمین دهد برنامه هسته‌ای ایران منحصراً صلح آمیز است. چنین تضمین‌هایی برای جامعه بین المللی و رژیم بین المللی منع اشاعه ضروری است.

انگلیس، فرانسه و آلمان مدعی شدند: اگر ایران اقدامات ضروری و فوری مندرج در قطعنامه نوامبر ۲۰۲۲ و بیانیه مشترک ماه مارس را به طور کامل اجرا نکند، اعضا باید در جلسه بعدی برای انجام اقدامات بیشتر آماده شود. ما مجدداً تاکید می‌کنیم که مشتاقانه منتظر شفاف‌سازی همه موضوعات باقی‌مانده از سوی ایران در اسرع وقت هستیم و اگر مدیرکل آژانس تأیید کند که به این موضوعات به درستی رسیدگی شده است، گزارش‌های بیشتر در مورد تحولات را ضروری نمی‌دانیم. / تسنیم

ارسال نظر